Pikantní pečená pochoutka

16. ledna 2011 v 13:09 | Lenka |  chutné rychlovky
Mnoho lidí tím kouskem masa opovrhuje a nikdy by jej nevzali do pusy. Kuřecí žaludek.
Nevědí, o co přicházejí! Do měkka připravené jsou velmi chutné, ať už jen tak uvařené, přidané nakrájené do vývaru (osobně mi jich nikdy moc nezbyde) nebo třeba v "dršťkovce"... způsobů na přípravu je jistě více, dnes jsem zkusila upéct. A dobrý! Trochu jako pečený kuře...

pečené kuřecí žaludky


Dobře omyté žaludky dáme do pekáčku a dle chuti okořeníme - (pikantním) grilovacím kořením nebo jinou oblíbenou kořenící směsí - podlijeme a pečeme v troubě při cca 150 stupních dvě až dvě a půl hodiny. Občas promícháme a v případě potřeby podlijeme.
Podáváme s bramborami nebo třeba s chlebem.

Dobrou chuť!
 

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama